Zarząd

1.JPG (84 KB)

dr Anna Duda - prezes Fundacji z Różą, odpowiada za koordynację projektów i promocję. Z pasją wykonuje swoją pracę nauczyciela, znajdując czas na pisanie tekstów piosenek, artykułów naukowych i popularnonaukowych. Absolwentka Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego i Uniwersytetu Stefana Kard. Wyszyńskiego, z zamiłowania teolog, zafascynowana światem kultury ludzkiej, w tym rzeczywistością pracy i jej znaczenia dla ludzkiego ducha. Uwielbia wieczory w filharmonii, spotkania z koleżankami z pracy i wieczory z ksiażką. Mówi o sobie: "kobiecość, grafomania, teatr, książki po całym mieszkaniu".

2.jpg (149 KB)

Agnieszka Woźna - posiada duże doświadczenie w pracy metodą projektu. W Fundacji odpowiada za zaplecze logistyczne oraz kontakty z wolontariuszami. Absolwentka Wyższej Szkoły Ekonomii i Innowacji w Lublinie. Zainteresowana psychologią wychowawczą, pedagogiką i tematyką wspierania rozwoju osobowości.

3.jpg (167 KB)

Dorota Łyko - odpowiada za budżetowanie i rozliczenia księgowe Fundacji. Absolwentka Akademii Finansów i Biznesu Vistula, Akademii im. L. Koźmińskiego w Warszawie i Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego. Posiada wieloletnie doświadczenie zarządzania finansami organizacji pożytku publicznego, rozliczania projektów ze środków unijnych, krajowych i zagranicznych. W Fundacji ceniona także za umiejętności tworzenia długofalowych strategii organizacji. Uwielbia książki, lubi zgłębiać tajniki ludzkiego umysłu i ludzi takich jakimi są. Kreatywna, otwarta na ludzi i ich niepowtarzalne historie.